Lirik Lagu Nella Kharisma – Dalan Tresno

Lirik lagu Dalan Tresno – Nella Kharisma adalah sebuah lagu dengan genre dangdut yang dirilis pada tanggal 30 Agustus 2019. Lagu dalan tresno ini merupakan karya Zulfikar yang dirilis oleh Pelita Utama Records. Dimana video klip yang bersumber dari http://mejalagu.com diambil di Thailand, tepatnya di Kota Pattaya. Lirik lagu dangdut Dalan Tresno terakurat dan terlengkap tanpa dipotong berada dibawah ini :

Kelingan ketemu kowe pisanan
Atiku rasane degdegan
Mung kahanan gawe aku mbukak dalan
Omongan karo kowe jak kenalan

Suwe suwe lanjut ngobrol ning HPnan
Gemati ngelingke turu lan mangan
Kadang curhat sing nggawe baper baperan
Soyo kenal soyo cedak tuoh tresno

Kepisan ngajak dolan
mlaku mlaku goncengan
Sakdowone dalanan
wani mesra mesraan

Kok kowe sing arep dadi pacarku
Mergo nduwe tresno aku lan kowe
Kowe o mesra karo awakku
Nduwe roso sayang marang aku

Dino iki aku ngomong tresno sayang
Kepengen kowe ngisi ning atiku
Jebul jawabmu gelem karo aku
Akhirnya kita pacaran

*
Kepisan ngajak dolan mlaku mlaku goncengan
Sakdowone dalanan wani mesra mesraan

Kok kowe sing arep dadi pacarku
Mergo nduwe tresno aku lan kowe
Kowe-o mesra karo awakku
Nduwe roso sayang marang aku

Dino iki aku ngomong tresno sayang
Kepengen kowe ngisi ning atiku
Jebul jawabmu gelem karo aku
Akhirnya kita pacaran

**
Kok kowe sing arep dadi pacarku
Mergo nduwe tresno aku lan kowe
Kowe-o mesra karo awakku
Nduwe roso sayang marang aku

Dino iki aku ngomong tresno sayang
Kepengen kowe ngisi ning atiku
Jebul jawabmu gelem karo aku
Akhirnya kita pacaran

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *